VORES JULEMENU SERVERES FRA
D. 18 NOVEMBER TIL 30. DECEMBER
FROKOST
JULEBORD
DET KOLDE
Classic Car House julesild med karrysalat og rødløg
Fiskefilet med remoulade, citron og dild
Æg med håndpillede rejer, mayo og karse
DET LUNE
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Julemedister med grønlangkål
DET SØDE
Ris a la mande med ristede mandelflakes og portvinskirsebærsauce
SNAPS?
Spørg din tjener
375,-
SMØRREBRØD
med karrysalat, kapers og urter
MARINEREDE SILD
115,-
KARRY SILD
med smilende æg, kapers og urter
115,-
TOMATISERET KRYDDER SILD
med fennikel, løg og dild
115,-
med marinerede, karry og tomatiseret krydder sild
SILDEANRETNING
195,-
med citron, dild og remoulade
FRITERET FISKEFILET
125,-
ÆG OG HÅNDPILLEDE REJER
med hjemmerørt citron mayo, bladselleri crudité og citron
125,-
KARTOFFEL MAD
med nye kartofler, løvstikke mayo, ristede løg og bacon knas
115,-
HØNSESALAT
med syltede radiser og agurk, sprødt skind og bacon knas
115,-
med grov senneps pickles, kapers mayo, frisk revet peberrod og ristede løg
ROASTBEEF
125,-
A LA CARTE
KLASSIKERNE
med spejlæg, surdejsbrød, ålerøget skinke, økologisk ost fra Theise mejeri og bitre salater med vinaigrette
CROQUE MADAME
145,-
med skalotteløg, hakkede cornichoner, cognac, sennep, estragon, peber mayo, sprødt rug, bitre salater, æggeblomme, syltede sennepskorn og puffede ris
RØRT TATAR
155,-
med rødbeder, grov pickles, løg,
kapers og æggeblomme
PARISERBØF
175,-
KLASSISK STJERNESKUD
195,-
med dampet og paneret rødspættefilet, håndpillede rejer, asparges, dressing og citron
med confiteret and, orange-nøddevinaigrette og bitre salater
SALAT
175,-
med confiteret kylling, asparges i cremet velouté og friske ærteskud
TARTELETTER (2 stk.)
165,-
med lun briochebolle, 200 g. oksekød, krydret tomat relish, cheddar, syltet agurk, bacon, fritter og chilimayo
CLASSIC CAR HOUSE BURGER
195,-
med lun briochebolle, økologisk svampebøf, krydret tomat relish, sylt, fritter og chilimayo
VEGETAR BURGER
175,-
med valnødde salat og råsyltede tyttebær
CONFITERET FRANSKE ANDELÅR
175,-
med flødestuvet spinat, radiser, sprød kål og citrus vinaigrette
RØGET LAKS
165,-
AFTEN
SNACKS
ARANCINI MED TRØFFELMAYO
85,-
SALTE MANDLER OG OLIVEN
65,-
SORTFODSKINKE
115,-
KALVETERRINE MED SURT
155,-
PULLED PORK KROKETTER MED CHILIMAYO
75,-
FRITERET CALAMARI MED GRILLET BRØD
75,-
2 RETTER
325,-
145,-
3 RETTER
375,-
FORRETTER
HUMMERBISQUE
med cognac, smør, rimmet kuller, æble og dild
CONFITERET FRANSKE ANDELÅR
med valnødde salat og råsyltede urter
RÅMARINERET LAKS
med dild, sennepsdressing, bitre salater og urter
VARIATION AF SELLERI
med hasselnød og salvie
DAGENS RET
195,-
BEAUF SAUTE STROGANOFF
med kartoffel pure
285,-
HOVEDRETTER
STEAK FRITES
med bearnaise og sidesalat
STEGT FRANSK ANDEBRYST
med lun salat af æbler, fennikel og syltede agurker, med rosenpeber, grønkålspure
og portvins reduktion
SANDART
med sprødt skind, stegt kål og beurre Blanc
PERLEBYG RISOTTO
med syltede svampe og basillikum
125,-
DESSERTER
RIS A LA MANDE
med bearnaise og sidesalat
GATEAUX MARCEL
med marinerede kirsebær, sprødt og kirsebærsorbet
WILLY’S ÆBLEKAGE
med vaniljecreme, crumble og ribs
CRÈME BRÛLÉE
3 SLAGS OST
med garniture og knækbrød
ALLERGENER
Spørg din tjener, hvis du har fødevareallergi
ÅRSKORT
Med et årskort til Classic Car House, får du 10% rabat på regningen - max. 6 personer

