VORES JULEMENU SERVERES FRA
D. 18 NOVEMBER TIL 30. DECEMBER

FROKOST

JULEBORD

DET KOLDE

Classic Car House julesild med karrysalat og rødløg
Fiskefilet med remoulade, citron og dild
Æg med håndpillede rejer, mayo og karse

DET LUNE

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Julemedister med grønlangkål

DET SØDE
Ris a la mande med ristede mandelflakes og portvinskirsebærsauce


SNAPS?
Spørg din tjener

375,-

SMØRREBRØD

med karrysalat, kapers og urter

MARINEREDE SILD

115,-

KARRY SILD

med smilende æg, kapers og urter

115,-

TOMATISERET KRYDDER SILD

med fennikel, løg og dild

115,-

med marinerede, karry og tomatiseret krydder sild

SILDEANRETNING

195,-

med citron, dild og remoulade

FRITERET FISKEFILET

125,-

ÆG OG HÅNDPILLEDE REJER

med hjemmerørt citron mayo, bladselleri crudité og citron

125,-

KARTOFFEL MAD

med nye kartofler, løvstikke mayo, ristede løg og bacon knas

115,-

HØNSESALAT

med syltede radiser og agurk, sprødt skind og bacon knas

115,-

med grov senneps pickles, kapers mayo, frisk revet peberrod og ristede løg

ROASTBEEF

125,-

A LA CARTE
KLASSIKERNE

med spejlæg, surdejsbrød, ålerøget skinke, økologisk ost fra Theise mejeri og bitre salater med vinaigrette

CROQUE MADAME

145,-

med skalotteløg, hakkede cornichoner, cognac, sennep, estragon, peber mayo, sprødt rug, bitre salater, æggeblomme, syltede sennepskorn og puffede ris

RØRT TATAR

155,-

med rødbeder, grov pickles, løg,
kapers og æggeblomme

PARISERBØF

175,-

KLASSISK STJERNESKUD

195,-

med dampet og paneret rødspættefilet, håndpillede rejer, asparges, dressing og citron

med confiteret and, orange-nøddevinaigrette og bitre salater

SALAT

175,-

med confiteret kylling, asparges i cremet velouté og friske ærteskud

TARTELETTER (2 stk.)

165,-

med lun briochebolle, 200 g. oksekød, krydret tomat relish, cheddar, syltet agurk, bacon, fritter og chilimayo

CLASSIC CAR HOUSE BURGER

195,-

med lun briochebolle, økologisk svampebøf, krydret tomat relish, sylt, fritter og chilimayo

VEGETAR BURGER

175,-

med valnødde salat og råsyltede tyttebær

CONFITERET FRANSKE ANDELÅR

175,-

med flødestuvet spinat, radiser, sprød kål og citrus vinaigrette

RØGET LAKS

165,-

AFTEN

SNACKS

ARANCINI MED TRØFFELMAYO

85,-

SALTE MANDLER OG OLIVEN

65,-

SORTFODSKINKE

115,-

KALVETERRINE MED SURT

155,-

PULLED PORK KROKETTER MED CHILIMAYO

75,-

FRITERET CALAMARI MED GRILLET BRØD

75,-

2 RETTER

325,-

145,-

3 RETTER

375,-

FORRETTER

HUMMERBISQUE
med cognac, smør, rimmet kuller, æble og dild

CONFITERET FRANSKE ANDELÅR
med valnødde salat og råsyltede urter

RÅMARINERET LAKS
med dild, sennepsdressing, bitre salater og urter

VARIATION AF SELLERI
med hasselnød og salvie

DAGENS RET

195,-

BEAUF SAUTE STROGANOFF
med kartoffel pure

285,-

HOVEDRETTER

STEAK FRITES
med bearnaise og sidesalat

STEGT FRANSK ANDEBRYST
med lun salat af æbler, fennikel og syltede agurker, med rosenpeber, grønkålspure
og portvins reduktion

SANDART
med sprødt skind, stegt kål og beurre Blanc

PERLEBYG RISOTTO
med syltede svampe og basillikum

125,-

DESSERTER

RIS A LA MANDE
med bearnaise og sidesalat

GATEAUX MARCEL
med marinerede kirsebær, sprødt og kirsebærsorbet

WILLY’S ÆBLEKAGE
med vaniljecreme, crumble og ribs

CRÈME BRÛLÉE

3 SLAGS OST
med garniture og knækbrød

ALLERGENER
Spørg din tjener, hvis du har fødevareallergi

ÅRSKORT
Med et årskort til Classic Car House, får du 10% rabat på regningen - max. 6 personer

Forrige
Forrige

AFTEN

Næste
Næste

BØRNEMENU